Home Success Stories Gelato Pioneers Instant Lessons La tua Gelateria Forum Download Join us

Home > News > CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY @ MOST (FUORISALONE DEL MOBILE 2012): A COOL SUCCESS IN THE SPIRIT OF DESIGN!

 NEWS

CARPIGIANI GELATO UNIVERSITY @ MOST (FUORISALONE DEL MOBILE 2012): A COOL SUCCESS IN THE SPIRIT OF DESIGN!

 

Special thanks to Tom Dixon, that designed for us so a cool gelateria!

Maestro Matteo, the beautiful Gelato Pioneers Laura and Melissa gave MOST visitors had the opportunity to participate in daily "sweet" workshops organised by Carpigiani Gelato University.

A special team from the world's most famous and prestigious gelato school has taught more than 1000 visitors how to create their own gelato – unique and incomparable as is typical for Italian gelato – using the new Carpigiani EVD machine. The creative experiments have concluded with a tasting of the delicious treats.

A cool education in the spirit of design!
Read more at www.mostsalone.com!

An unpredictable success also for the award "Designing Gelato Cone Evolution", dedicated to Architecture, Engineering and Dseign Students all over the world.
We have collected more than 500 projects in only 6 days, that aim to find the another shape for gelato!

They are amazing...

Where will we eat gelato tomorrow?

Who will be the winners of the scolarships ((2.500 € each) offerted by Carpigiani Gelato University and Babbi?

The suscriptions close on 15th July 2012. Tom Dizon will judge the most creative design-project.

Be curious...Be creative!

Info: www.fondazionebrutoepoeriocarpigiani.it




INVIA UN MESSAGGIO
Inserire tutti campi richiesti e cliccare il pulsante procedi per inviare il messaggio.
Il messaggio inviato sar pubblicato dal moderatore.

titolo *
testo *
informativa privacy Clicca qui per leggere l'informativa:   Ho letto e accetto l'informativa *
codice antispam *    inserire il codice in blu nel campo a sinistra


LOGIN
username password
»

MISSION

Connettere i Gelatieri di Successo

To Connect Successful Gelato Entrepeneurs



TRADUCI QUESTA PAGINA IN



Appuntamenti imperdibili
Events


19 May 2012 - MilleMiglia: Pit-Stop in Carpigiani con Gelato in Guanti Bianchi (Anzola dell'Emilia, Italy)
www.carpigiani.com

23 - 27 May 2012 - Firenze Gelato Festival (Florence, Italy)
www.firenzegelatofestival.it



»



Tags
olivio fuscÃf¡, foto, intervista, preparare un buon gelato, ferrari, olivio fusc 0‡1 0™6f 0‡0 0„3, latte magro in polvere, maestri, perrucci, pozzetti, latte, israel, gelato, olivio fuscá, olivio fuscá, renatorizzelli05@gmail.com, sigep, gelato university, carpigiani, olivio fuscÃf¡, mexico, sapia, olivio fuscá, diventare maestro gelatiere, olivio fuscÃf¡, perazzone, donata, olivio fuscÃf¡, diventare, la base gialla, olivio fusc, olivio fuscÄ1¤7f¡, achille, olivio fusc, Lock Balance - Enter Formulas, olivio fuscá, intervista olivio fusca, olivio fusc 0‡1 0â„¢6f 0‡0 0„3, sassoli, creme, olivio fuscá, sostituzione latte magro in polvere, olivio fusc 0‡1 0™6f 0‡0 0„3, olivio fuscÃf¡, olivio, sostituzione, cina, olivio fuscÃf¡, preparare, personale,



Rassegna stampa
ITALIAN UNIVERSITY SPREADS THE 'GELATO GOSPEL' »
ITALIAN UNIVERSITY SPREADS THE 'GELATO GOSPEL' »
UN'UNIVERSITA' ITALIANA PER DIFFONDERE IL "VANGELO DEL GELATO" »
GELATO ARTIGIANALE ALLA CONQUISTA DI NUOVI MERCATI »
Scoop! »
Se il gelato va all'Universit »




Archivio
Settembre 2013 »
Luglio 2013 »
Giugno 2013 »
Maggio 2013 »
Settembre 2012 »
Agosto 2012 »
Luglio 2012 »
Giugno 2012 »
Maggio 2012 »
Aprile 2012 »
Marzo 2012 »
Febbraio 2012 »
Gennaio 2012 »
Dicembre 2011 »
Novembre 2011 »
Ottobre 2011 »
Settembre 2011 »
Agosto 2011 »
Luglio 2011 »
Giugno 2011 »
Maggio 2011 »
Aprile 2011 »
Marzo 2011 »
Febbraio 2011 »
Gennaio 2011 »


Search:
Invio


ISCRIVITI ALLA NEWSLETTER
La tua e-mail:
Invio


Contact us:

info@gelatoexperience.it

info@carpigiani.com

info@gelatouniversity.com

Carpigiani Ali S.p.A © all rights reserved - Via Emilia, 45 - 40011 Anzola Emilia BOLOGNA T. +39 051 6505 111 - F. +39 051 732178 - P.IVA 00872030150 - Privacy